La nostra opinió

Aquest apartat explicarem tot el que hem descobert després de estar 1 mes i mig buscant informació i també explicarem la nostra opinió del tema.

Actualment no hi ha la igualtat de gènere que hi hauria de haver-hi, encara que fent la vista enrere em millorat dels anteriors anys. Però encara que haguem millorat els últims anys no es suficient ja que hi ha països tercermundistes que la desigualtat de gènere es descomunal. 

Però la desigualtat no nomes es dona al països tercermundistes sinó que també es dona a països primermundistes, però aquí la desigualtat és més discreta, ja que a aquest tipus de país la desigualtat es dona amb petites desigualtats o micra masclismes, com podria ser desigualtat salarial, que les dones ho tenen més difícil per accedir a alts carracs a empreses, etc. 

Però si que hem de destacar que també hi han moltes empreses que si tractant als dos sexes de forma igual, tant en els aspectes del salari com les opcions que tenen. Per això crec que s’ha de anar millorant, poc a poc, però sense parar, ja que si s’intenta fer un canvi descomunal a la gent li podia constar més de assimilar de si anés canviant poc a poc. 

Nos ens mal interpreteu, nosaltres desitjaríem que el canvi fos instantani ja que durant el temps de canvi la gent seguirà sent igual, però no tothom pensa igual, així quela millor solució seria fer un canvi, constant, dia a dia fins que un dia aconseguim que no hi hagi cap tipus de desigualtat de gènere, micró masclisme, masclisme, etc. 

En col·lusió, creiem que actualment encara hi ha desigualtat de gènere a la gran majoria dels hàbits del dia a dia, però per sort hem millorat des dels últims anys però encara tenim moltes coses que millorar.