Enquesta

Enquesta

Vam decidir fer una enquesta a gent de confiança per saber les seves opinions sobre aquest tema. A continuació teniu les respostes. El primer que vam demanar va ser el gènere i l’edat per poder saber amb la persona que respondria la nostra enquesta, en aquest cas hem intentat que la majoria fossin noies.

 

 

 

 

Vam preguntar si actualment hi havia igualtat. Com es pot veure, tots els que van votar van votar que no hi havia. A continuació vam col·locar una escala per saber quant creien que hi havia si havien votat que no, encara que els resultats són el que creiem que dirien, hi ha certes persones que han respost algunes coses que no esperàvem.

 

 

 

 

Nosaltres creiem que aquesta era una bona pregunta per saber la opinió de la gent. La majoria de les respostes van ser com nosaltres esperàvem, però hi ha hagut una d’aquestes que no ha respost el que esperàvem, aquí tens les respostes.

El tema de la diferencia salarial a avui dia la gent creu que ja no hi ha, per això volíem saber la opinió de la gent sobre això, ara després de preguntar em vist que la majoria de la gent pensa que si que hi ha, però hi ha una minoria que creu que no, aquí estan les seves respostes.

 

 

I a aquesta ultima pregunta preguntem sobre las oportunitats que tenen les dones davant de accedir a certs treballs, com hem esperat la gran majoria ha dit que no, però hi ha una minoria que ens ha sorprès dient que si, aquets son els resultats.

 

 

 

 

Al final de la enquesta vam posar un espai perquè poguessin deixar un petit comentari, aquests són alguns d’aquests

Crec que encara queda molt treball per fer per tal d’assolir la igualtat de gènere total. Primer s’haurien de trencar els rols de gènere establerts i els prejudicis i estereotips que recauen sobre les persones pel simplement de ser x o y. Hem d’acabar ja d’una vegada amb la subordinació de les dones. Al igual que hauriem de deixar de justificar actes discriminatòris simplement per la seva legitimitat o naturalitat adquirida al llarg de la història. Entre tots hem de començar a construir una societat més justa, lliure d’agressions masclistes i amb les mateixes oportunitats per a tothom. Aquesta igualtat s’ha d’aconseguir entre tots ajudant-nos entre uns i altres en comptes de posar traves per el camí. És un camí molt difícil però no impossible.
 

Segueixen havent situacions en les q encara es segueixen relacionant treballs amb treballs d “homes” o “dones” i costa molt generalment per les dones accedir a treballs “d homes” pq es pensa q no ho poden fer igual d bé


Pues no hay igualdad porque hay hombres y mujeres que se sienten superiores porque si, y básicamente lo que se tiene que conseguir es que esta gente entienda que todos somos iguales. Aunque a veces es verdad que los hombres son mejores para unas cosas que las mujeres y viceversa. Que eso hay gente muy féminazi que no lo entiende jeje
El tema es muy delicado como para poder resumir esto a un comentario o encuesta, pero la desigualdad de genero es algo que existe actualmente y ha existido por mucho tiempo, poco a poco se esta avanzando a un mundo mas homogeneo en el cual, los hombres y mujeres tengan las mismas oportunidades, derechos, y concecuencias. No es un cambio que se pueda hacer a la fuerza en tan poco tiempo, sino que tiene que pasar por generaciones y generaciones, hasta llegar al maximo punto. ya que forzarlo tan rapidamente hara que la gente cierre sus ideas.

Vols fer la enquesta?

Aquí os deixem el link a la enquesta en cas que algú vulgui veure les preguntes o la vulgui fer. Es important destacar que els resultats no afectaran a la pagina, o sigui que no seran afegits a aquesta